Ohjeita näytteilleasettajille 2018

Ilmoittautuminen ja näyttelytoimisto
Kaikissa kysymyksissä ja esille tulevissa asioissa ota yhteyttä näyttelytoimistoon, joka sijaitsee Märklin Club of Finland ry:n osastolla, pääsisäänkäynnin rappusten vieressä salissa. Kuuluttamiset ja ilmoitukset hoidetaan myös sieltä käsin. Rakennus- ja näyttelypäivinä on myös saat yhteyden järjestäjiin: Martti Rinne, puh. 0400-715 055 (kalusteet, pienoisrautatiet, pienoismallit, Old Toy Swap/vanhat lelut) ja Leea Lehelmä, puh. 0400 716 276 (nukkekoti- ja nukkemarkkinat, vanhat lelut).
 
Näytteilleasettajien henkilöiden nimet
Niiden henkilöiden nimet, jotka osallistuvat näytteilleasettajiksi ja myyjiksi osastollanne, tulee ilmoittaa etukäteen. Pienoisrautatie-, pienoismalli- ja Old Tyo Swap/vanhat lelut -osastojen näytteilleasettajat ja myyjät ilmoittavat osallistujien nimet Martti Rinteelle, mcof(at)phnet.fi. Nukkekoti-, nukkemyyjät ja vanhat lelut ilmoittavat osallistujien nimet Leea Lehelmälle, leea.lehelma(at)phnet.fi. Korvaa (at) sähköpostiosoitteessa @-merkillä. Näytteilleasettajakortit saa Märklin Club of Finland ry:n osastolta ja nukkekoti- ja nukkemyyjät saavat kortit Leea Lehelmältä, puh. 0400 716 276.

Varaamme näytteilleasettajakortit ilmoittautumisen mukaan. Näytteilleasettajajien nimet pitää ilmoittaa ennakkoon viimeistään 1.9.18 mennessä. Vahtimestarit päästävät näyttelyyn vain ne, joilla on pääsylippu/ranneke tai nimellä varustettu näytteilleasettajakortti (la-su).
 
______________________________

Vuoden 2018 majoitustarjoukset on aivan Otahallin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Radisson Blu Hotel Espooseen (pakettihinnat päivitetään alkusyksystä) sekä n. kilomerin päässä olevaan Forenom Hostel Otaniemeen, (pakettihinnat päivitetään alkusyksystä). Tarjoushinnat voimassa pe 5.10. asti molemmissa paikoissa. Tarkemmat tiedot majoitustarjouksista löytyvät Hotellit-sivulta.
______________________________
 
Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen
Osastojen jä pöytämyyjienpaikat löytyvät pohjakartasta Pohjakartta-sivulta ja paikkanumerot Osallistujalistasta nimen perästä. Omilla kalusteilla olevien osastojen pystytys voidaan aloittaa perjantaina 5.10. kello 14. Myyntipöytien pystytysajat ovat perjantaina 5.10. kello 16.00-21.00 ja lauantaina 6.10. kello 07.00-10.00. Myyjien tulee olla paikalla kello 10 mennessä. Sunnuntaina sisälle pääsee kello 9.00. Osastojen ja myyntipöytien purkamisen saa aloittaa sunnuntaina 7.10. aikaisintaan klo 17.00.
Tapahtuma on avoinna yleisölle lauantaina ja sunnuntaina kello 10.00 - 17.00.
 
Purkaminen ja lastaaminen
Pienoismallimyyjien osastojen, nukkekoti- ja nukkemyyjien sekä Old Toy Swap pöytämyyjien lastausovi on Luolamiehentien puolella vasemmassa laidassa rakennusta. Pienoisrautatieharrastajille ilmoitetaan järjestäjien taholta erikseen omat tavaroiden lastaussisäänkäynnit. Samoin Nordic Challenge -kilpailutöiden tuojille ja noutajille. Katso lastausovien paikat pohjakartasta.
 
Sähköä ja tarvikkeita
Jokaiselle Jokaiselle kauppias- ja näyttelyosastolle on mahdollisuus saada sähköä, mutta näytteilleasettajat tarvitsevat omat jatkojohdot sitä varten. Varaa riittävän pitkät jatkojohdot moniliitäntäisillä pistorasioilla (= jatkomahdollisuus viereisen myyjän johdolle). Hallissa pitäisi olla hyvä valaistus (ensimmäinen kerta tässä hallissa, ennakkokokemusta ei ole). 

Pientä tarviketta, kuten kyniä, paperia ja teippiä voi lainata näyttelytoimistosta, Märklin Clubin osastolta.
 
Pöydät, pöytäliinat ja osastot
Nukkekoti-, nukke- ja Old Toy Swap -myyntipaikoilla on pöydät valmiina. Yhden paikan koko on 100 x 70 cm ja sinulle on varattu tilaamasi määrä pöytämetrejä. Ota omat tuolit mukaan, sillä Otahallissa ei ole tarjolla istuimia. Tuo mukanasi omat pöytäliinat, pöydät saattavat olla pinnoiltaan kolhiintuneita ja keskenään erilaisia. 

Myyntipöytien eteen EI SAA rakentaa pöytälinjasta ulkonevia tavarakasoja, vaan myytävien tavaroiden on mahduttava varattuun pöytätilaan. Pöytien edustojen tulee olla vapaana liikuntarajoitteisia ja pyörätuoleja varten. Omia lisähyllyjä tms. voi olla ainoastaan paikkavarauksen yhteydessä tehdyn sopimuksen mukaan. Huomioithan ystävällisesti pöytää rakentaessasi, että et peitä liikaa vierustoverisi myyntitilaa ja näkyvyyttä. Lattioihin ja pöytiin ei saa porata ruuveja eikä hakata nauloja. 
 
Osastojen nimikyltit ovat osastolla
Jokainen näytteilleasettaja vastaa itse osastostaan. Osaston kalusto ja siisteys ovat näytteilleasettajan vastuulla.
 
Yhteystiedot nettiin ja käsiohjelmaan
Mikäli haluat jotain muuta tietoa, kuin ilmoittautumisen yhteydessä antamasi yhteystiedot nettiluetteloon tai julkaistavaan käsiohjelmaan, laita niistä mahdollisimman pian tiedot järjestelijöille: mcof(at)phnet.fi ja leea.lehelma(at)phnet.fi.

Jos sinulla on omat nettisivut, blogi tai Facebook-sivu, joilla voit mainostaa ennakkoon myymiäsi tuotteita, ilmoita sen osoite Leea Lehelmälle, niin linkki päivitetään nettisivulle ja liitetään halutessasi myös käsiohjelman näytteilleasettajatietoihin. Tapahtuman pohjakartta paikkanumeroineen julkaistaan nettisivuilla n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Järjestäjä pidättää oikeudet tehdä paikkajärjestelyihin muutoksia myös tämän ajankohdan jälkeen.
 
Näytteilleasettajapysäköinti
Näytteilleasettajien pysäköintipaikka on pohjapiirroksen oikeassa yläkulmassa olevan lastausoven vieressä rakennuksen sivulla. Alueella ei tarvita erillisiä lupalappuja. Jos joudut pysäköimään muilla alueen pysäköintipaikoista, huomioi ystävällisesti niissä olevat pysäköintimaksut ja aikarajoitukset. Katso alueen muu pysäköintipaikkatilanne kohdasta Pysäköinti.

Ennakkomainonta
Voit mainostaa ennakkoon myymiäsi tuotteita tapahtuman Facebook-sivulla, se löytyy haulla Suuri Snadi. Tapahtuman pohjakartta paikkanumeroineen löytyy kodasta Pohjakartta ja osallistujaluettelo sivulta Osallistujat. Järjestäjä pidättää oikeudet tehdä paikkajärjestelyihin muutoksia myös tämän ajankohdan jälkeen.

Muuta huomioitavaa
Varaa mukaan myös pakkaustarvikkeita myymillesi tuotteille, esim. muovipusseja tai -kasseja. Oma nimikyltti pöydässä kertoo asiakkaille, kenen kanssa he asioivat.
 
Tapahtuman avoinnaoloajat
Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä kello 10.00 – 17.00.

Ruokailu- ja kahvilapalvelut

Otahallissa toimii tapahtuman aikana myös pieni kahvila, josta on mahdollista saada kahvia, teetä, virvokkeita, kahvileipää ja pikkusuolaista. Myyjien joukossa kiertää myös tarjoiluvaunu.

Radison Blue -hotellin Ranta-ravintola Otahallin välittömässä läheisyydessä tarjoilee näytteilleasettajille molempina päivinä maukasta kotiruokalounasta edulliseen hintaan. Tarjoushinnan saa esittämällä näytteilleasettajakortin tai S-etukortin.

Lauantaina 6.10.
Ruokalistat päivitetään alkusyksystä.

Sunnuntaina 7.10.
Ruokalistat päivitetään alkusyksystä.

Annokset sisältävät salaattipöydän sekä leikkelepöydän, kahvin/teen.

Pankkiautomaatti
Otahallissa ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Otaniemen liikekeskuksesta, Otakaari 11, jonne on matkaa alle kilometri.

Osoite
Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo. Katso sijainti.

Pääsylippujen hinnat
Aikuiset 12 euroa ja lapset 15-7-vuotta 7 euroa, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Kahden päivän ranneke 20 e/10 e. Perhelippu 30 € (2 aikuista + alle 16-v lapset)

Järjestäjät
Märklin Club of Finland ry, Suomen Pienoismallirakentajat ry ja IPMS.
Yhteistyössä mukana myös Nukkekotiyhdistys ry, Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry, Nukke- ja leluyhdistys sekä


TERVETULOA 6.-7.10.2018 SUURI SNADI -TAPAHTUMAAN!