Ohjeita näytteilleasettajille 2017

Ilmoittautuminen ja näyttelytoimisto
Kaikissa kysymyksissä ja esille tulevissa asioissa ota yhteyttä näyttelytoimistoon, joka sijaitsee Märklin Club of Finland ry:n osastolla, pääsisäänkäynnin rappusten vieressä salissa. Kuuluttamiset ja ilmoitukset hoidetaan myös sieltä käsin. Rakennus- ja näyttelypäivinä on myös saat yhteyden järjestäjiin: Martti Rinne, puh. 0400-715 055 (kalusteet, pienoisrautatiet, pienoismallit, Old Toy Swap/vanhat lelut) ja Leea Lehelmä, puh. 0400 716 276 (nukkekoti- ja nukkemarkkinat, vanhat lelut).
 
Näytteilleasettajien henkilöiden nimet
Niiden henkilöiden nimet, jotka osallistuvat näytteilleasettajiksi ja myyjiksi osastollanne, tulee ilmoittaa etukäteen. Pienoisrautatie-, pienoismalli- ja Old Tyo Swap/vanhat lelut -osastojen näytteilleasettajat ja myyjät ilmoittavat osallistujien nimet Martti Rinteelle, mcof(at)phnet.fi. Nukkekoti-, nukkemyyjät ja vanhat lelut ilmoittavat osallistujien nimet Leea Lehelmälle, leea.lehelma(at)phnet.fi. Korvaa (at) sähköpostiosoitteessa @-merkillä. Näytteilleasettajakortit saa Märklin Club of Finland ry:n osastolta ja nukkekoti- ja nukkemyyjät saavat kortit Leea Lehelmältä, puh. 0400 716 276.

Varaamme näytteilleasettajakortit ilmoittautumisen mukaan. Näytteilleasettajajien nimet pitää ilmoittaa ennakkoon viimeistään 15.9.17 mennessä. Vahtimestarit päästävät näyttelyyn vain ne, joilla on pääsylippu/ranneke tai nimellä varustettu näytteilleasettajakortti (la-su).
 
______________________________

Vuoden 2017 majoitustarjoukset on aivan Otahallin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Radisson Blu Hotel Espooseen sekä n. kilomerin päässä olevaan Forenom Hostel Otaniemeen.

Tarkemmat tiedot majoitustarjouksista löytyvät Hotellit-sivulta.
______________________________
 
Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen
Osastojen pystytysajat perjantaina 13.10.17 kello 16.00-21.00 ja lauantaina 14.10.17 kello 07.00-9.30. Osastojen ja myyntipöytien purkamisen saa aloittaa sunnuntaina 15.10.17 aikaisintaan klo 17.00.
Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10.00 - 17.00.
 
Purkaminen ja lastaaminen
Tarkemmat tiedot käytettävistä sisäänkäynneistä päivitetään tänne elokuussa 2017.
 
Sähköä ja tarvikkeita
Jokaiselle kauppias- ja näyttelyosastolle on mahdollisuus saada sähköä, mutta näytteilleasettajat tarvitsevat omat jatkoroikat sitä varten. Varaa riittävän pitkät jatkojohdot.

Pientä tarviketta, kuten kyniä, paperia ja teippiä voi lainata näyttelytoimistosta, Märklin Clubin osastolta.
 
Pöydät, pöytäliinat ja osastot
Myyntiosastoille olemme pyrkineet järjestämään varatut pöydät. Pöytien koko tarkennetaan tammikuun 2017 aikana. Omat tuolit mukaan, sillä Otahallissa ei ole tarjolla istuimia. Pöydille on jokaisen tuotava omat liinat. Lattioihin, pöytiin tai seiniin ei saa porata ruuveja eikä hakata nauloja.
 
Osastojen nimikyltit ovat osastolla
Jokainen näytteilleasettaja vastaa itse osastostaan. Osaston kalusto ja siisteys ovat näytteilleasettajan vastuulla.
 
Yhteystiedot nettiin ja käsiohjelmaan
Mikäli haluat jotain muuta tietoa, kuin ilmoittautumisen yhteydessä antamasi yhteystiedot nettiluetteloon tai julkaistavaan käsiohjelmaan, laita niistä mahdollisimman pian tiedot järjestelijöille: mcof(at)phnet.fi ja leea.lehelma(at)phnet.fi.

Jos sinulla on omat nettisivut, blogi tai Facebook-sivu, joilla voit mainostaa ennakkoon myymiäsi tuotteita, ilmoita sen osoite Leea Lehelmälle, niin linkki päivitetään nettisivulle ja liitetään halutessasi myös käsiohjelman näytteilleasettajatietoihin. Tapahtuman pohjakartta paikkanumeroineen julkaistaan nettisivuilla n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Järjestäjä pidättää oikeudet tehdä paikkajärjestelyihin muutoksia myös tämän ajankohdan jälkeen.
 
Näytteilleasettajapysäköinti
Pysäköintijärjestelyjen tarkemmat tiedot päivitetään tänne syyskuussa 2017.
 
Tapahtuman avoinnaoloajat
Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä kello 10.00 – 17.00.

Ruokailu- ja kahvilapalvelut
Päivitetään tänne syyskuun alussa.

Pankkiautomaatti
Otahallissa ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Otaniemen liikekeskuksesta, Otakaari 11, jonne on matkaa alle kilometri.

Osoite
Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo. Katso sijainti.

Pääsylippujen hinnat
Aikuiset 12 euroa ja lapset 15-7-vuotta 7 euroa, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Kahden päivän ranneke 20 e/10 e. Perhelippu 30 € (2 aikuista + alle 16-v lapset)

Järjestäjät
Märklin Club of Finland ry, Suomen Pienoismallirakentajat ry, IPMS ja
Nukkekotiyhdistys ry.
Yhteistyössä mukana myös


TERVETULOA 14.-15.10.2017 SUURI SNADI -TAPAHTUMAAN!